Què és l'Univers Jove i per què et pot ajudar?

per Redacció, el 24 de febrer de 2020 a les 11:00
Encara no teniu clar que voleu estudiar? Us agradaria que us aconsellessin sobre com encarar el vostre futur? Doncs aquest dimarts 3 de març heu de visitar Univers Jove, una fira que vol ajudar-vos a descobrir i aconseguir les vostres metes professionals. A més a més, Adolescents.cat hi serà durant tot el matí animant els visitants amb música, sortejos, concursos i regals! 

I on es fa l'Univers Jove? La fira se celebra el 3 de març pavelló municipal de Ripoll entre les 10 del matí i dos quarts de 3 de la tarda. 


Què hi podeu trobar? Hi haurà més d'una cinquantena d'expositors. Les grans universitats hi tindran el seu estand i també hi haurà molts centres de formació professional.
 

A més, aquest any també hi haurà una escola de moda i disseny, dues de soldadura, una de cinema i un centre que organitza estades lingüístiques a l'estranger. Ah, i també trobareu expositors d'orientació laboral, atenció personalitzada, demostracions en directe i concursos relacionats amb disciplines com l'esport, el disseny tèxtil o la robòtica, així com sortejos d'obsequis. 

Si voleu més informació sobre l'Univers Jove, podeu consultar la seva web. No us ho perdeu!
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: