Això és el que cobren els TikTokers més famosos per un post

per Adolescents.cat, el 25 de febrer de 2020 a les 09:34
Fa uns anys els i les adolescents pensaven en ser bombers/es, periodistes, metges, futbolistes, cantants… Però actualment més de la meitat d’adolescents dels Estats Units asseguren que voldrien ser influencers.



Una de les aplicacions que més ho està petant és, sens dubte, Tik Tok. Per a moltes persones crear contingut a aquesta xarxa social ja és una feina per la que cobren molts diners.

Els experts del mercat asseguren que els TikTokers més populars podrien estar cobrant 200.000 dòlars per post quan col·laboren amb marques. Es preveu que l’any que ve ja es podria arribar a cobrar 1 milió per post!

Loren Gray té 17 anys i 38 milions de seguidors a Tik Tok. Els investigadors creuen que estaria cobrant uns 197.000 dòlars per post!

Jiffpom, que viu a Los Angeles, té 20 milions de seguidors (el doble que en el seu instagram) i s’estima que cobra 100.000 dòlars per post.

I qui serà la persona més popular de TikTok? Es preveu que d'aquí un any Aashika Bhatia, una actriu Índia de 19 anys arribarà als 194 milions de ‘followers’! Diuen que a dia d’avui té un patrimoni de 14 milions de dòlars i no para de guanyar-ne cada dia.
 
@aashikabhatia

Again ♥️

♬ Get Busy (Shake That Thing) - laurieelle

Cal tenir clar que és un món molt nou i que comporta certs perills. Ens l’hem de mirar amb el respecte que mereix, ja que no podem pensar que arribar fins aquí és fàcil ni fer-ho només per diners. A la vida hi ha moltes coses més!

Tota aquesta informació està recollida en un estudi de "Morning Consult" i s'ha publicat al diari The Guardian.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: