Totes aquestes activitats et poden sortir més barates: t'expliquem com

per Redacció, el 25 de febrer de 2020 a les 11:37
T'agrada fer plans pel cap de setmana? Ja estàs pensant com aprofitaràs els dies de vacances? Doncs no t'oblidis d'aprofitar els vals del Pack Jove 2020! Hi trobaràs més de 170 vals de descompte d'un sol ús, exclusius pels titulars del Carnet Jove, valorats en més de 2.500€!



Hi ha descomptes per tota mena d'activitats, des de visitar museus, fins a anar a parcs d'atraccions, passant per promocions en restaurants. Així doncs, val molt la pena fer-los servir. 

I com els pots aconseguir? Hi pots accedir descarregant-te l'APP Carnet Jove CAT - Android i iOS - així, portaràs sempre els vals a sobre i els podràs utilitzar en qualsevol moment. Si ho prefereixes, pots aconseguir els vals en PDF des del teu registre al web del Carnet Jove: rebràs un correu electrònic amb l'enllaç per descarregar-los, o bé, també tens l'opció de guardar, imprimir o recuperar-los des de l'historial del teu perfil.

Si tens dubtes, aquí trobaràs més informació sobre el Pack Jove.

Descarrega't l'APP del Carnet Jove i aconsegueix ja el Pack 2020:

 Android 

 iOS

 



Arxivat a:
CARNET JOVE, Carnet Jove
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: