Un adolescent fa això en un examen i es fa viral, tu ho faries?

per Adolescents.cat, el 5 de març de 2020 a les 09:03
És sabut que no tothom treu les mateixes notes i que mentre que hi ha persones que tenen molta facilitat pels estudis, hi ha qui li costa més.

Aquests dies s’ha viralitzat una imatge que demostra, com a mínim, molta generositat. Com va explicar un professor d’història de Kentucky (EUA), un dels seus alumnes que gairebé sempre treu excelents, va treure un 9,4 i la recompensa per ser l’estudiant amb millor nota rebia cinc punts més. Però el que va escriure el noi a baix l’examen va deixar del tot sorprès al professor: “Si fos possible, li pots donar els meus cinc punts extra a qui hagi tret la pitjor nota?”



“No li va importar si era o no un amic, o si era una persona ‘guai’. Tampoc li importava el motiu pel que algú havia tret la pitjor nota. Només volia ajudar, ser generós i fer un acte de bondat”, explica el professor en un post de Facebook.


Què va fer el professor? El que el jove li havia demanat: “aquesta és, sens dubte, una situació peculiar, però són els seus punts i si vol donar-los a una altra persona és la seva decisió, així que concedit! Ara un alumne que havia suspès pels pèls haurà aprovat!”

Què et sembla l’acte de companyerisme d’aquest jove?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: