Per què és important pel medi ambient el que està fent aquesta universitat?

per Redacció, el 8 de març de 2020 a les 06:00
Sabies que per fabricar un sol 1 kg de paper s'emeten 34 kg de CO2? I que el CO2 és un dels gasos que més contribueix a l'escalfament global? Per això és tan important que reduïm l'ús d'aquest i d'altres materials contaminants que perjudiquen el nostre planeta.

Hi ha universitats, com la Universitat de Girona, que ja ho estan fent des de fa temps i que segueixen prenent mesures a favor del medi ambient. Aquest any, per exemple, han eliminat tots els fulletons de paper i els han transformat en fulletons digitals per tal de no generar residus. Però això no és tot, sinó que també han creat un estand sostenible, que es pot reciclar, pel Saló de l'Ensenyament 2020!


Si els aneu a veure al Saló, a més a més, us prepararan una guia virtual feta a mida amb totes les vostres demandes i necessitats, la qual podreu consultar sempre que vulgueu amb el mòbil.
 

Què, pinta bé no? Doncs si voleu saber més sobre la Universitat de Girona, us direm que el 16 de maig fan Jornada de Portes Obertes i val molt la pena anar-hi. I és que coincideix amb el festival Temps de Flors: per tant podreu visitar tots els campus de la UdG mentre descobriu les espectaculars creacions amb flors que omplen la ciutat aquella setmana.

Si us agradaria apuntar-vos a la Jornada de Portes Obertes i saber més sobre la UdG podeu omplir sense cap compromís el formulari que trobareu més avall:


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: