PATROCINAT

Sabies que el teu Treball de Final de Batxillerat pot tenir premi? T'expliquem com

per Redacció, el 7 de març de 2020 a les 06:00
Esteu fent Batxillerat i us agrada el disseny? Us considereu persones creatives? Doncs el concurs que organitza cada any l'Escola LCI Barcelona us interessa i molt!


 De què tracta el concurs?
Amb l'objectiu de posar en valor els estudis i professions vinculades al disseny i fomentar el talent creatiu dels estudiants, aquest centre convoca anualment el Premi LCI Barcelona al Millor Treball Final de Batxillerat.

 Quins són els premis? L'alumne/a guanyador/a podrà escollir entre un premi de 3.000 euros amb finalitat cultural o una beca de 6.000 euros per fer el primer curs d'un Títol Superior Oficial de Disseny (Moda, Producte, Gràfic o Interiors) a LCI Barcelona. A més, el centre al qual pertanyi l'estudiant guanyador/a obtindrà un lot de llibres de l'Editorial Gustavo Gili valorat en 200 euros! Els dos finalistes guanyaran una beca d'un Curs d'Estiu a l'Escola LCI Barcelona.
 

El guanyador de l'edició 2019. Foto: LCI Barcelona


 Qui hi pot participar? Hi poden participar alumnes de centres públics, privats i concertats de Catalunya que estiguin cursant Batxillerat i realitzin un projecte relacionat amb el disseny, la innovació o la creativitat.

 Com es pot participar? L'enviament de treballs ha de fer-se a través d'un formulari en línia que podeu trobar en aquest link i que estarà actiu fins al 15 de juny de 2020 a les 23:59h. El jurat anunciarà el/la guanyador/a durant el mes de setembre.

Si voleu saber més sobre aquest premi i sobre l'Escola LCI Barcelona, aprofiteu el Saló de l'Ensenyament -del 18 al 22 de març- per visitar-los. Us resoldran els dubtes que tingueu sobre el concurs i us explicaran tot allò que vulgueu saber sobre el centre i els estudis que ofereix. Per tenir més informació, també podeu omplir sense cap compromís el formulari que trobareu més avall. 

Resultado de imagen de aplause gif
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: