El Govern no descarta tancar escoles en les properes hores pel coronavirus

per Sergi Ambudio, el 10 de març de 2020 a les 10:51
El Govern no descarta tancar escoles a Catalunya en les properes hores pel coronavirus. De fet, les autoritats catalanes ja es preparen per a un possible augment considerable de positius en el territori. Si bé Catalunya no està en la situació de Madrid o el País Basc, principals focus del brot a l'Estat, la consellera de Salut, Alba Vergés, reconeix que és "possible" que calgui prendre mesures més dràstiques aviat per contenir l'expansió i que l'executiu està disposat a fer "tot el que calgui".

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, va catalogar la nova fase de "contenció reforçada", la qual implica el tancament de tots els centres educatius -des de les llars d'infants fins a les universitats- i un paquet de mesures que es comunicaran avui mateix.



Vergés reitera que Catalunya, on han mort tres persones amb el virus a l'organisme i ja hi ha més d'un centenar de contagiats, no està, de moment, en zona de "risc", però reconeix que la situació és molt canviant i que cal adaptar-se diàriament a les inclemències del brot. "Avui no puc dir que es tanquin escoles com a Madrid, però és possible", ha remarcat la consellera.


Alhora, ha recomanat que persones grans o amb patologies limitin les sortides, i que la població en general no vagi a treballar si té tos o febre.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: