consells pel confinament

6 coses que hauries de fer mentre duri el confinament, segons les expertes del consultori

per Consultori, el 20 de març de 2020 a les 11:35
Aquests dies de confinament ens obliguen a passar moltes hores a casa. Es tracta d'una situació incerta i imprevista que pot fer que les nostres rutines i hàbits s'alterin. Ens obliga a posar en marxa tots els nostres recursos per aconseguir mantenir la "normalitat". Hem de ser conscients que viurem moments de tot (eufòria, riures, por, avorriment...), però hem de poder gestionar-ho de la millor manera. Hem de fer un esforç per mantenir els nostres hàbits i rutines. Us deixem unes pautes o consells que poden servir-vos d'orientació i que han elaborat les nostres expertes del consultori.

 Recorda que si tens dubtes sobre psicologia, sexualitat i alimentació pots enviar-los los al nostre consultori de manera anònima i una experta et respondrà.


 


Versió sense playbuzz

• Hem d'aprendre a estar ben informats i creure en el que ens diuen els experts. D'aquesta manera podrem avançar-nos a moltes dificultats que ens poden anar sortint. 
• Intentar mantenir els nostres hàbits alimentaris, complint amb els horaris i àpats habituals. 
• La por ha fet que els supermercats s'hagin buidat de cop. Això fa que vulguem anar a correcuita a comprar els "per si de cas". Acabem comprant moltes coses innecessàries i/o que en el fons no volíem. Recomanem fer una llista d'allò que necessitem comprar abans de sortir. 
• Encara que no haguem de sortir de casa, mantenir la nostra higiene personal és important. Dutxar-nos i vestir-nos com si fos un dia qualsevol. Anar tot el dia amb pijama ens pot impedir que ens activem i funcionar durant el dia, influint en el propi benestar emocional. 
• Podem fer una llista de totes aquelles coses pendents que "mai" tenim temps de fer: aquell llibre que volia llegir i es va quedar al calaix, una sèrie que tenia pendent de veure, jocs de taula, treballs manuals, etc.
• Intentar mantenir els espais en els que hem de passar aquests dies, de manera ordenada i neta, pot fer-nos el confinament més agradable.
Arxivat a:
CONSELLS, consells
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: