exercici

4 exercicis per posar en forma cames i cul mentre estàs a casa

per Redacció, el 21 de març de 2020 a les 09:15
Mantenir una rutina i fer exercici cada dia és important tant pel nostre benestar físic com emocional. És per això que et recomanem alguns exercicis que pots fer a casa per posar en forma les cames.

 


Versió sense playbuzz
Triangles 
Aquest exercici t'ajudarà a enfortir els glutis i posar-los en forma. Tomba't cap amunt i flexiona les cames de forma paral·lela. Amb les plantes dels peus ben recolzades a terra puja el tronc formant amb el teu cos un triangle. Compte fins a 10 mentre prems els glutis. Repeteix 10 vegades. 

El gat 
Aquest exercici augmenta l'elasticitat del teu cos i treballa la cara interna de les cuixes i els glutis. Col·loca't a terra de quatre grapes. Estira cap enrere una de les cames i després torna amb el genoll flexionat fins al teu pit. Repeteix amb una cama 10 vegades i després amb l'altra, unes altres 10. 

Elevacions 
Estira't amb la panxa cap amunt, i sense moure els braços de terra, aixeca les dues cames a la vegada fins a fer un angle de 90º. A més de treballar les cames, també treballaràs l'abdomen. 

Esquats
És el millor exercici per enfortir glutis i cames. Obre les cames a l'amplada dels malucs. Col·loca els braços cap endavant en posició recta i entrellaçant les teves mans per aconseguir més equilibri. Flexiona els genolls i baixa els malucs, com si volguessis seure en una cadira fins a aconseguir un angle de 90 graus i puja. Repeteix l'exercici 10 vegades.
Arxivat a:
ACTUALITAT, exercici
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: