On ha nevat i on pot nevar les properes hores?

Enfarinada aquest dimecres a Ripoll | Arnau Urgell
per Arnau Urgell i Vidal, el 25 de març de 2020 a les 09:09
L'hivern ha tornat de cop en plena primavera. Diverses poblacions del Pirineu i el Prepirineu s'han despertat aquest matí ben enfarinades. Les previsions s'han complert i la cota de neu ha baixat entre els 700 i els 900 metres. Una situació que es podrà repetir les properes hores.

Aquest dimecres al matí ha nevat en punts de l'Alt Pirineu però també en comarques com el Ripollès, el Berguedà així com punts elevats d'Osona, el Moianès, el Solsonès i, fins i tot, del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.


La situació es pot complicar de cara a dijous. Les pluges seran extenses a la meitat est i més disperses a la resta de neu. A més, la cota de neu baixarà fins als 600 metres, puntualment per sota. Us deixem amb unes quantes fotos de les nevades d'avui:

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: