La gent està flipant amb les coincidències entre aquestes sèries i l'actualitat

per NacióDigital, el 25 de març de 2020 a les 10:45
Ahir va morir Albert Uderzo, un dels creadors d'Astèrix i Obèlix. La notícia va fer que molta gent compartís imatges d'aquests personatges mítics, però sens dubte la més repetida va ser la vinyeta d'un còmic publicat el 2017.

El motiu? En el còmic Astèrix i Obèlix combatien el coronavirus.

 


Versió sense playbuzz
Com podeu veure en les imatges, els dos llegendaris guerrers van protagonitzar una història on apareix la malaltia. En concret, els protagonistes lluitaven contra un corredor de quadrigues que portava per nom Coronavirus.

Com hem dit, aquest còmic va veure la llum fa 3 anys, molt abans, doncs, que aquesta malaltia fos coneguda.

Aquests dibuixos, però, no van ser els únics en fer referència al coronavirus.

El 1993, Els Simpsons van emetre un capítol en què un virus molt contagiós procedent de la Xina infectava la població. Una situació que recorda força a l'actual.

A banda d'Els Simpsons, alguns usuaris de Twitter també han trobat coincidències entre la situació actual i la trama d'El Internado (2007-2010). [Avís, spoilers i no heu vist la sèrie]. I és que, en aquella ficció un virus creat per matar les persones més dèbils, acabava infectant els alumnes del col·legi Laguna Negra.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: