coronavirus

Aquestes són les mesures de prevenció que has de seguir quan arribis a casa

per Redacció, el 28 de març de 2020 a les 12:25
Per tal de frenar la propagació del coronavirus, és molt important que segueixis les mesures de prevenció que recomana el Departament de Salut. I és que, quan arribis a casa després d'haver sortit per anar a comprar, passejar el gos...has de ser conscient que pots suposar un risc per a les persones que conviuen amb tu, especialment si són grans (més de 65 anys), estan embarassades o tenen alguna malaltia crònica. Per això, és important que segueixis aquests passos:

 


Versió sense playbuzz
1. Intenta no tocar res.
2. Deixa la bossa, la cartera i les claus en una caixa a l'entrada. Són elements que no tornaràs a necessitar fins que tornis a sortir.
3. Treu-te les sabates.
4. Treu-te la roba i introdueix-la en una bossa gran de plàstic.
5. Introdueix en una bossa petita els objectes personals que necessitis utilitzar mentre estiguis a casa, com ara el mòbil o les ulleres.
6. Dutxa't.
7. Neteja el mòbil i les ulleres que tenies a la bossa amb aigua i sabó o amb alcohol. Pots fer-ho amb guants o fent un bon rentat de mans a l'acabar.
8. Ventila molt bé les zones comunes del teu habitatge.








 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: