actualitat

Detingut el nòvio de Jessica Goicoechea per presumptes maltractaments

per Redacció, el 30 de març de 2020 a les 12:43
Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest passat divendres a Barcelona el model River Viiperi, acusat d'apallissar la seva parella, la coneguda influencer Jessica Goicoechea.

Segons informa La Vanguardia, la detenció va tenir lloc després que la víctima identifiqués la seva parella com l'autor de les lesions que tenia al cos. De moment no se sap més informació sobre el cas.


L'arrestat va saltar a la fama el 2012 arran de la seva relació sentimental amb Paris Hilton. Des de llavors que ha compaginat la seva feina de model amb la de mànager de Jessica Goicoechea.

Avui la influencer ha penjat aquest story agraïnt les mostres de suport:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bored af😑 (Siempre he sido más de Bratz💅🏼) Shorts from @prettylittlething 🤍

Una publicación compartida de JESSICA GOICOECHEA (@goicoechea) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Unbeatable view! 🤪 @Tods

Una publicación compartida de RIVER VIIPERI (@riverviiperi) el

Arxivat a:
ACTUALITAT
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: