sèries i pelis

Si fas servir plataformes de pelis i sèries aquests descomptes t'interessen

per Adolescents.cat, el 6 d'abril de 2020 a les 15:01
Moltes i moltes estem aprofitant aquests dies de confinament per acabar capítols que teníem pendents, tornar a mirar algunes de les nostres sèries preferides i veure pel·lícules que fa temps que teníem apuntades. 

És per això que avui us volem parlar d'algunes promocions del Carnet Jove que segur que us agradaran. I és que, si en sou titulars, teniu descomptes en plataformes de sèries i pelis online! 

Applause GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Quines? Rakuten, Filmin i FilminCat. Encara que no siguin tan conegudes com Netflix o HBO, tenen una oferta molt àmplia i variada. De fet, ofereixen contingut exclusiu que no podreu trobar en cap altra plataforma i que val molt la pena.

Aquestes són les promocions de les quals podeu gaudir gràcies al Carnet Jove:

 25% de descompte en la subscripció bàsica mensual de Filmin. Només 6€ al mes! Més informació, fent clic AQUÍ

 50% de descompte en la subscripció de 4 mesos a FilminCAT, a través del val del Pack Jove 2020. Més informació, fent clic AQUÍ.  

 Amb Rakuten TV disposes d'un 50% de descompte en el lloguer de qualsevol pel·lícula disponible al seu catàleg. Consulta com accedir-hi aquí!

 Si ho prefereixes et pots donar d'alta i gaudir de:
- 2 mesos de subscripció gratuïta a Rakuten TV 

- 2€ de descompte en la quota mensual a partir del tercer mes (4,99€/mes) Condicions aquí!

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: