consells

5 consells per cuidar els teus cabells durant el confinament

per Redacció, el 2 de maig de 2020 a les 06:00
Segons expliquen a El País diversos dermatòlegs i experts en la cura dels cabells, l'estrès derivat del confinament pot malmetre la nostra melena. I és que els nervis i l'angoixa provoquen que els cabells ens caiguin amb més facilitat i també que estiguin més greixosos. És per això que recomanen seguir certes rutines per cuidar-los.

 


Versió sense playbuzz
Fer esport
Com hem dit, l'estrès malmet els cabells, és per això que els experts recomanen fer exercici físic i així alliberar tensions. És important que dediquem una part del dia al nostre cos i a relaxar-nos.

Rentar-nos els cabells amb freqüència
El confinament pot fer que no passem tan sovint per la dutxa i, per tant, que no rentem els nostres cabells durant dies. Tot i que no sortim al carrer, la nostra melena continua acumulant brutícia i per això és aconsellable mantenir una higiene adequada. Els experts recomanen rentar-se els cabells un mínim de tres o quatre cops la setmana. 

Cuidar l'alimentació 
Mantenir una alimentació saludable ajuda a enfortir els cabells i a millorar el nostre cuir cabellut. En concret es recomana fer una dieta rica en antioxidants i vitamines, és a dir, en fruita i verdures sobretot. 

Evitar pentinats molt ajustats
Les cues i trenes són còmodes i estan de moda, però si són molt ajustades se't debilitaran els cabells fent que et caiguin més. 

Desenredar els cabells per les puntes 
A l'hora de desenredar-nos els cabells, és aconsellable que comencem per les puntes i no per l'arrel, com moltes vegades fem. Així desfarem els embolics més de pressa i no debilitarem tant els nostres cabells. En aquest sentit, els experts també recomanen desenredar-los quan estiguin una mica secs i no just després de sortir de la dutxa.
Arxivat a:
CONSELLS, cabells
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: