coronavirus

Quan obriran els instituts? Ja es poden visitar amics? Tots els detalls del desconfinament

per Sara González / Bernat Surroca, el 29 d'abril de 2020 a les 07:13
Tindrà quatre fases, s'aplicarà per províncies i s'allargarà fins a finals de juny o principis de juliol, sempre en funció del grau d'afectació i de l'evolució de l'epidèmia. Així serà el pla de desconfinament que ha dissenyat el govern espanyol per fer la transició cap a l'anomenada "nova normalitat", nom amb què s'ha batejat l'etapa fins que es trobi una vacuna contra el coronavirus.

El desconfinament es posarà en marxa aquest mateix cap de setmana amb la fase 0 o preparatòria, tot i que oficialment arrencarà el 4 de maig.

Cada estadi tindrà una durada de dues setmanes, però es podrà allargar en cas que els marcadors epidemiològics desaconsellin passar de fase. 

T'aclarim algunes preguntes que potser t'has fet sobre el desconfinament:

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: