actualitat

Ja se sap quan torna OT

per Redacció, el 12 de maig de 2020 a les 07:20
Ja se sap quan torna Operación Triunfo. TVE ha anunciat que el concurs musical es reprendrà el 20 de maig, després d'haver-se aturat durant dos mesos a causa de la crisi del coronavirus. 

Els concursants que encara seguien a la competició es disputaran la victòria en quatre gales, les quals també estaran presentades per Roberto Leal. Això sí, no tindran públic per tal de complir amb els protocols de seguretat. 


Pel que fa la tornada a l'acadèmia, els responsables del concurs encara no han detallat quan serà, però han assegurat que procuraran que tingui lloc abans de la primera gala.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: