carnet jove

5 cursos gratis i molt interessants que pots fer des de casa aquests dies

per Redacció, el 27 de maig de 2020 a les 10:11
Aquests dies que ens hem de passar més estona a casa és un bon moment per apuntar-nos a cursos sobre temes que ens interessin. 

És per això que us volem parlar dels cursos gratuïts que recomana el Carnet Jove al seu web. En total són 5 i els porta a terme Benowu, una Acadèmia de Formació Digital Internacional especialitzada en cursos a través d'internet. 

Són aquests: 

 Curs de Fotografia 
 Curs de Creació d'Apps 
 Curs de Màrqueting Digital 
 Curs d'Introducció 3Ds 
 Curs de Nutrició esportiva 

Per poder gaudir d'aquests cursos gratuïts l'únic que heu de fer és entrar aquí i registrar-vos. Si voleu més informació, també podeu enviar-los un mail a soporte@benowu.com o info@benowu.com.

 
Arxivat a:
CARNET JOVE, anglès
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: