Aquestes són les prediccions del creador de Microsoft sobre l'avenç de la Covid-19

per Redacció, el 9 de gener de 2021 a les 08:07

Els plantejaments sobre els avenços de la Covid-19 de Bill Gates, el fundador de Microsoft, han estat uns dels més escoltats del planeta durant aquests últims mesos. Així, després d'haver encertat algunes qüestions sobre la pandèmia, ha volgut crear una entrada al seu blog on ha apuntat que el 2021 serà millor que l'any 2020.


A la publicació ha assenyalat que en els pròxims mesos es produiran una sèrie d'avenços científics que ens faran tornar a la normalitat durant l'any vinent i ha comunicat la seva creença sobre que el futur vindrà carregat de bones notícies. Tot i això, ha exposat que encara no estem totalment fora de perill i que els models informàtics suggereixen que la pandèmia podria empitjorar durant el mes vinent.

Diu, però, que hi ha dues raons per les quals hem de sostenir l'esperança. Una d'elles és que l'ús de les mascaretes, la distancia socials i altres intervencions ens permetran frenar la propagació del virus mentre es comencen a posar les vacunes. I l'altra raó és que, a la primavera del 2021, les vacunes i els tractaments contra el virus començaran a assolir l'escala on tindran un impacte global.


Tot i això, sosté que durant el 2021 encara s'hauran de mantenir restriccions, sobretot en els grans esdeveniments. Creu, però, que el nombre de casos i de morts començaran a disminuir molt a la primavera i que als països més rics la situació es començarà a assemblar a la d'abans de l'inici de la pandèmia.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: