Escòcia, el primer país del món a ensenyar història LGBTQ+ a les escoles

per Redacció, el 4 d'octubre de 2021 a les 10:41
Escòcia s'acaba de convertir en el primer país del món en ensenyar història de la comunitat LGTBIQ+ a les escoles i instituts. El 2018 es va aprovar incloure aquest nou contingut i ara, tres anys després, ja s’han començat a fer classes d’aquesta assignatura.

Aquesta iniciativa té com a objectiu treballar per a acabar amb l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia en els centres educatius. A més, segons el govern escocès, els drets i la història LGBTQ+ són una àrea que els estudiants demanen que s'enforteixi en el currículum.


És per això, també, que es va decidir crear aquesta nova assignatura. Aquest curs tots els professors i professores han rebut un curs sobre aquesta temàtica i també s’ha creat una web específica per informar els joves. Us agradaria que aquí també es fes una assignatura així?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: