5 eines per descobrir noves sèries i pel·lícules

per Redacció, el 28 de gener de 2022 a les 13:18
Has acabat la teva sèrie preferida i ja no saps què mirar? Actualment tenim tant contingut a l'abast que és molt comú passar-nos hores i hores navegant pels catàlegs de diferents plataformes sense ser capaços d'escollir què visualitzar. Per això et portem una sèrie de portals web que et poden ajudar a descobrir contingut original:

1.Cinetrii

Aquest portal analitza les ressenyes realitzades per crítics amb la finalitat de trobar relacions entre diferents pel·lícules i mostrar-te els llargmetratges en què s'han inspirat. És una de les maneres més originals per descobrir contingut que et pot agradar.
 

 
2.Every movie has a lesson
Es tracta d'un portal en què Don Shanahan, un educador de Chicago, analitza els llargmetratges i els classifica segons l'aprenentatge que transmeten. A la pàgina trobaràs el cartell de la pel·lícula amb la lliçó resumida, per tant la lectura és molt còmode i visual.

3.Bingie
És una aplicació per iOS que et permet buscar els teus continguts preferits i recomanar-los als teus amics. A la finestra principal, t'apareixen les seves sèries i pel·lícules preferides perquè puguis guardar les recomanacions que t'agradaria veure. A més, pots iniciar un xat amb els amics per comentar la sèrie o pel·lícula que esteu mirant.
 

4.Just Watch
Aquest servei permet conèixer on es troba una sèrie o pel·lícula, ja sigui Netflix, Amazon Prime Video o altres plataformes. Una de les opcions que ofereix és la d'ajudar-te a trobar contingut que et pot agradar segons els teus gustos i també a quina plataforma el pots visualitzar.

5.Netflinity
És un servei similar a Just Watch. Et permet seleccionar les plataformes a les quals estàs subscrit i indicar les teves preferències per veure quines són les pel·lícules o sèries disponibles. És molt fàcil d'utilitzar, simplement cal entrar a la pàgina web i marcar les plataformes de les quals disposes. Després a filtres pots escollir el gènere, la puntuació i les votacions a Filmaffinity, així com l'any i el sistema d'ordenació que prefereixis.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: